ecosys

informatica economica

ECOSYS se implica activ, participa si tu!

Un băiețel de șase ani din Cluj se pregătește pentru bătălia vieții. Cum îl poți ajuta să câștige

Un băiețel de șase ani din Cluj se pregătește pentru bătălia vieții. Cum îl poți ajuta să câștige

Evolutie

Salutari, Am ajuns acasa dupa a 4-a cura de citostatice. Eduard a trecut cu bine peste ea, exceptie facand faptul ca in perioada de aplazie, l-au durut ceva maselute. Momentan este bine, si ne pregatim pentru un week-end insorit si plin de activitati de care-i era asa de dor.

Va salut din nou. Am fost si in Austria la control, insa varianta de operatie propusa de cei de acolo, nu este una care ne incanta foarte mult, asa ca vom alege sa ne operam in Gemania. Austriecii au propus sa preleveze os de la piciorul sanatos, si sa-l implanteze in locul osului ce va fi indepartat din piciorul drept, fapt ce ar insemna sa ramanem imobilizati in pat o perioada destul de indelungata. La varianta nemtilor, doar un picior ar avea de suferit, si cu ajutorul unor carje am putea sa ne deplasam. Cred ca vestea ce-a mai buna este rezultatul RMN-ului ce l-am facut marti 25.02.2014, inainte sa plecam in Austria. Atat romanii, cat si austriecii, au spus ca in urma tratamentului boala a dat mult inapoi, existant un regres semnificativ si imbucurator si ca ne putem pregati de operatie

In 26 februarie suntem programati la un control in Viena. Vrem si parerea Austriecilor (mai mult sotia, pentru ca pe mine m-au convins nemtii), si o sa va tinem la curent. Un week-end frumos sa aveti.

Salutari. Ieri, 5.02.2014 am ajuns de la control din Germania, si vestile sunt imbucuratoare. Ni s-a spus, ca tratamentul pe care-l facem, este un protocol international pe care si ei il urmeaza, si nu difera cu nimic din punc de vedere medicamentos fata de ce facem noi in Romania- difera doar din punct de vedere al perioadei de aplicare, si al confortului oferit de spital. Au mai zis ca trebuie sa avem rabdare, sa terminam curele ce le facem acum, iar dupa ce terminam ultima cura (si ei au banii in cont), sa-i contactam,  si in maxim 2 saptamani suntem programati la operatie. Operatia consta in indepartarea fragmentului de os bolnav, si inlocuirea lui cu un fragment de peroneu luat de la tata(mine). Acest os va fi fixat cu ceva placute metalice pana la sudarea lui de tibie, dupa care placutele vor fi indepartate. Au mai spus ca dupa maxim 1 an de zile, cand recuperarea va fi totala, copilul poate alerga, juca fotbal, inota, bicicleta etc.,  poate face ce vrea el, si piciorul se va dezvolta normal. Din pacate nici ei nu fac aceste transplante de mult timp, si nu stiu sa ne spuna cum va fi piciorul lui peste 10-20 ani, pentru ca inca nu au un feed-back, dar ne-au spus ca studiile arata promitator. Nu mi-au spus ce se v-a intampla cu osul meu(dar nu ma prea intereseaza)… acum am prins aripi si sper din tot sufletul ca in maxim 3 luni sa fim operati.

Mai multe detalii pe urmatoarele linkuri

http://curajosuleduard.wordpress.com/

http://www.voceatransilvaniei.ro/eduard/

http://www.evenimentelocale.ro/tag/eduard-tudurache/

 

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...