ecosys

informatica economica

Expert Contabil

CIEL Gama Expert Contabil

Produsele CIEL din Gama Expert Contabil special concepute si dezvoltate pentru uzul expertilor contabili -  atat persoane fizice cat si juridice. Caracteristicile suplimentare introduse in aplicatii, specifice profesiei de expert contabil/contabil autorizat, va vor ajuta sa deveniti mai eficienti prin micsorarea timpului de lucru si sa raspundeti rapid solicitarilor clientilor.
 
Usor de instalat si utilizat, aplicatiile CIEL reprezinta solutia completa pentru gestionarea activitatii companiei tale.
 
CIEL Expert Contabil

Pachetul de programe CIEL Expert Contabil reprezinta solutia completa pentru expertii contabili, persoane fizice sau juridice. Contine modulele: 

CIEL Conta Expert Contabil 
CIEL Gestiune Comerciala 
CIEL Salarii 
CIEL Imobilizari
CIEL Conta Expert Contabil 

CIEL Conta Expert Contabil a fost conceput special pentru uzul expertilor contabili - atat persoane fizice cat si juridice. Programul a fost dezvoltat pe baza aplicatiei CIEL Conta, la care au fost adaugate caracteristici suplimentare, specifice profesiei de expert contabil / contabil autorizat.
CIEL Audit si Revizuire

Aplicatia CIEL Audit si Revizuire este destinata auditorilor financiari si expertilor contabili din Romania, oferind un suport informatic puternic pentru desfasurarea activitatii de audit si revizuire contabila, adaptat atat la cerintele legislatiei cat si la necesitatile specialistilor in domeniu.
 

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...