ecosys

informatica economica

Professional

CIEL Gama Professional

Produsele CIEL din Gama Professional se adreseaza in aceeasi masura firmelor de contabilitate, companiilor multinationale sau companiilor cu cifre mari de afaceri.
 
Aplicatiile sunt special concepute si dezvoltate pentru o fundamentare corecta a deciziilor de business pe baza unei solutii complexe de analiza si raportare, oferind in acelasi timp multiple posibilitati de personalizare si adaptare la specificul activitatii.

Solutiile Professional reprezinta respunsul perfect la exigentele companiilor cu activitate complexa.

CIEL Finance Manager

Pachetul de programe CIEL Finance Manager Professional este destinat celor ce doresc o fundamentare corecta a deciziilor de business pe baza unei solutii complexe de analiza si raportare.

Contine modulele: 
CIEL Conta Professional
CIEL Gestiune Comerciala 
CIEL Salarii Professional
CIEL Imobilizari Professional


In functie de nevoile companiei tale, poti alege ca pachetul tau CIEL Faniance Manager sa contina una, doua sau trei aplicatii din gama Professional.

CIEL Conta Professional
Aplicatia CIEL Conta Professional ofera multiple  posibilitati de personalizare fiind astfel perfect adaptata activitatii firmelor de contabilitate. Modulul de analiza financiara ofera posibilitatea fundamentarii corecte a deciziilor de business.

CIEL Salarii Professional
CIEL Salarii Professional este un program de calcul salarial complex, care iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie pentru calcului salariilor, gestionarea activitatii de resurse umane si alcatuirea de analize si previziuni ale modificarilor salariale.
Programul prezinta o flexibilitate ridicata, datorita faptului ca baza de date si algoritmul de calcul sunt configurabile.

CIEL Imobilizari Professional
Este un program de gestiune a cheltuielilor privind mijloacele fixe si a amortizarii, oricare ar fi numarul mijloacelor fixe pe care le aveti de gestionat. Programul trateaza toate operatiile legate de mijloace fixe: cumparare, vanzare, casare, vanzare partiala, conservare, modificare de valoare sau durata ramasa, transformare in Obiecte de Inventar, asociere responsabili, obtinerea de rapoarte specifice, planificarea cheltuielilor pe centre de cost.

 

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...