ecosys

informatica economica

Standard

CIEL Gama Standard

Produsele CIEL din Gama Standard special concepute si dezvoltate pentru companiile mici si mijlocii. Usor de instalat si utilizat, aplicatiile CIEL reprezinta solutia completa pentru gestionarea activitatii companiei tale. 

Pachetul de programe CIEL Finance Manager reprezinta solutia completa pentru companiile mici si mijlocii. Contine modulele: 
CIEL Conta 
CIEL Gestiune Comerciala      
CIEL Salarii 
CIEL Imobilizari

CIEL Conta
Aplicatia CIEL Conta va permite sa gestionati corect si complet activitatea financiar-contabila, de la introducerea inregistrarilor primare pana la obtinerea raportarilor anuale.

CIEL Gestiune Comerciala
CIEL Gestiune Comerciala va permite sa automatizati activitatea de gestiune comerciala a companiei dumneavoastra incepand de la facturare, baze de date clienti si furnizori, facturi proforme, comenzi, note de receptie si avize de expeditie, chitante, bonuri de consum, facturi import pana la rapoarte si statistici.

CIEL Salarii
CIEL Salarii – probabil cel mai bun program de salarii din Romania.

CIEL Imobilizari
CIEL Imobilizari este un program de gestiune a cheltuielilor privind imobilizarile si a amortizarii acestora, indiferent de numarul fiselor de imobilizari pe care le ai de gestionat. Statisticile in lei si valuta te tin informat cu privire la situatia la zi a imobilizarilor.

CIEL Registru de Casa
CIEL Registru de Casa iti permite sa inregistrezi simplu si rapid incasarile si platile efectuate prin casa si listezi Registrul de Casa in formatul agreat de Ministerul Finantelor, jurnalul de incasari si plati si sa obtii raportarile anuale.

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...